Yoga nidra & coaching

Ik geloof dat jij nu al een uniek persoon bent, met jouw eigen talenten, een eigen missie.. Door alle verwachtingen van onszelf of vanuit onze omgeving en door (niet helpende) overtuigingen, weten we alleen vaak niet heel duidelijk wie we nu precies zijn én waar jij nu zo uniek en goed in bent.

Door meer bewust te worden van alle gedachten die door jouw hoofd gaan en die diepgewortelde overtuigingen  die jou klein houden, zet jij de eerste stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarna kun jij vanuit rust en ontspanning ruimte maken voor wat jij graag zou willen en hoe jij zou willen voelen.   

Ik geloof in de krachtige combinatie van Yoga Nidra & coaching omdat je zowel werkt aan het bewust worden van  jouw (niet helpende) gedachten en overtuigingen als dat jij leert om diep te ontspannen. Hierdoor zal  jij  diep van binnen steeds meer op jouw gevoel durven vertrouwen en kun je al die verwachtingen steeds gemakkelijker loslaten.  

You have the potential to make beautiful things, yes you!

Hoe kan ik jou helpen?

Ontspanning & coaching

Ik ben hier niet om jou te fixen, maar om jou een veilige ruimte te bieden zodat jij mag ontspannen. Vanuit ontspanning ontstaat ruimte voor  ontwikkeling en groei.

In losse sessies creëren we een rustige basis en een gericht plan waar jij de komende periode mee aan de slag kan. Wat bereik je hiermee?

Dit kun je van mij verwachten:

Op dit moment bied ik losse ontspansessies aan. De kosten per losse sessie zijn 65 euro inclusief btw.

Yoga nidra

Yoga Nidra

wat is het ? | persoonlijke nidra reis | live groepssessie

Wat is het?

Yoga nidra is een vorm van een diepe geleide meditatie waarin jij laagje voor laagje naar een dieper bewustzijnsniveau zakt. Het staat ook wel bekend als slaapyoga of transformerende slaap. Door het afwisselen van verschillende technieken zoals ademhaling, visualisatie en hypnose koppel je steeds meer af van de buitenwereld. Het voelt alsof jouw lichaam in slaap is en jouw mind nog steeds wakker en alert.

Dit heeft veel voordelen, omdat jouw lichaam de kans krijgt om in deze rust te herstellen. Jouw zelfherstellende vermogen wordt als het ware volledig aangezet. Hierdoor heeft dit een positief effect op onder andere jouw brein, jouw hormoonhuishouding etc. Daarnaast kun je vanuit deze staat van zijn ook aan de slag met jouw niet helpende overtuigingen. Je kunt als het ware jouw onderbewustzijn herprogrammeren. Je kunt alle niet helpende overtuigingen van een afstandje bekijken in een sessie en deze vervangen met een gewenste overtuiging. Dat allemaal terwijl jij alleen maar heerlijk ligt te ontspannen. 

Na een sessie voel jij je vaak helemaal zen en ervaar je het gevoel dat alles goed is. Vertrouwen in jezelf en de toekomst. Terwijl jij je misschien eerder nog ontzettend druk kon maken om kleine dingen. 

Persoonlijke yoga nidra reis

Ik gebruik yoga nidra in mijn coaching, maar ik bied ook persoonlijke yoga nidra reizen aan. Dit houdt in, dat jij met mij eerst in gesprek gaat over waar jij in de sessie op zou willen focussen en wat jij fijn vindt. Ik geef  jou vervolgens de nidra sessie als een 1 op 1 ervaring van 45 minuten. In het echt, of online. Deze persoonlijke yoga nidra sessie krijg jij vervolgens als mp3 bestand, zodat jij deze nog oneindig kan luisteren. De kosten hiervoor zijn 144 euro inclusief btw. 

 

Ontspannen jezelf zijn community

Ik geef ook regelmatig yoga nidra sessies online in de gratis community.  Deze groep is er om wat meer met elkaar in contact te zijn. Stel hier je vragen en deel je eigen ideeën over ontspanning. Zo kunnen we van elkaar leren.

Wil je liever eerst een keer zelf Yoga Nidra ervaren, met een koptelefoon in je bed of op de bank? Luister dan gratis naar deze sessie van mij.

Yoga nidra

Ontspannen jezelf zijn

Dit aanbod is momenteel in ontwikkeling.

Ervaringen van anderen