Yoga nidra & coaching

Ik geloof dat jij nu al een uniek persoon bent, met jouw eigen talenten, een eigen missie.. Door alle verwachtingen van onszelf of vanuit onze omgeving en door (niet helpende) overtuigingen, weten we alleen vaak niet heel duidelijk wie we nu precies zijn én waar jij nu zo uniek en goed in bent.

Door meer bewust te worden van alle gedachten die door jouw hoofd gaan en die diepgewortelde overtuigingen  die jou klein houden, zet jij de eerste stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarna kun jij vanuit rust en ontspanning ruimte maken voor wat jij graag zou willen en hoe jij zou willen voelen.   

Ik geloof in de krachtige combinatie van Yoga Nidra & coaching omdat je zowel werkt aan het bewust worden van  jouw (niet helpende) gedachten en overtuigingen als dat jij leert om diep te ontspannen. Hierdoor zal  jij  diep van binnen steeds meer op jouw gevoel durven vertrouwen en kun je al die verwachtingen steeds gemakkelijker loslaten.  

You have the potential to make beautiful things, yes you!

Hoe kan ik jou helpen?

Ontspannen Jezelf Zijn sessie (1-op -1)

Ik wil jou graag een veilige ruimte bieden, zodat jij mag ontspannen. Vanuit ontspanning ontstaat ruimte voor  ontwikkeling en groei. 

Middels een losse sessie, creëren we een rustige basis en een gericht plan waar jij de komende periode mee aan de slag kan. Wat levert dit jou op?

Dit zit in een losse Ontspannen Jezelf Zijn sessie van 90 minuten:

 De kosten per losse sessie zijn 97 euro inclusief btw.

Yoga nidra

Ontspannen Jezelf Zijn - Mini cursus

Jij verlangt naar meer rust en ontspanning

Op dit moment voelt het alsof  de dagen als een soort sneltrein voorbijrazen en je vooral vanuit je hoofd leeft. Je doet wel leuke dingen, maar het voelt niet alsof je daar nu echt van oplaadt. Ook negeer je vaak net iets te lang de signalen van je lichaam, zoals gespannen spieren, vermoeidheid, niet lekker slapen, een slechte huid of hoofdpijn. 

Je wil wel graag wat meer rust en ontspanning, maar waar moet je beginnen? Als je denkt aan routines, wordt het al gauw een hele waslijst die je van jezelf moet afvinken. Hoe maak ik rust en ontspanning dan praktisch en haalbaar? 

Yoga nidra is een van die vormen die diepe ontspanning op een laagdrempelige manier mogelijk maakt. Deze korte cursus is jouw stok achter de deur om ruimte te maken voor ontspanning in een drukke wereld. Het helpt je om weer bewust stil te staan bij wat je voelt, doet en waar jij nu eigenlijk echt behoefte aan hebt. Je leert wat meer over hoe jouw (stress) systeem werkt en je mag vooral gaan ervaren en ontdekken wat voor jou werkt. Er staan een aantal fijne deeprelax nidra sessies voor je klaar en nog veel meer ontspan inspiratie. Doe je mee?

ontspannen jezelf zijn
Yoga nidra

Yoga Nidra

Als je mij al wat langer volgt, dan weet je dat ik graag werk met yoga nidra. Ik maak zelf sessies en heb zelf de kracht van yoga nidra ervaren tijdens het herstel van mijn burn-out. Waarom ik zo enthousiast ben over yoga nidra? Lees rustig verder.

Wat is het?

Yoga nidra is een vorm van een diepe geleide meditatie waarin jij laagje voor laagje naar een dieper bewustzijnsniveau zakt. Het staat ook wel bekend als slaapyoga of transformerende slaap. Door het afwisselen van verschillende technieken zoals ademhaling, visualisatie en hypnose koppel je steeds meer af van de buitenwereld. Het voelt alsof jouw lichaam in slaap is en jouw mind nog steeds wakker en alert.

Dit heeft veel voordelen, omdat jouw lichaam de kans krijgt om in deze rust te herstellen. Jouw zelfherstellend vermogen wordt als het ware volledig aangezet. Dit heeft een positief effect op onder andere jouw brein, jouw hormoonhuishouding en zenuwstelsel. Door de diepe ontspanning krijgen deze systemen de kans om terug te keren naar balans.

Ook kun je in deze deep sleep state  jouw mentale gezondheid ondersteunen. Doordat je in diepe ontspanning en rust alle niet helpende overtuigingen van een afstandje kunt bekijken zonder oordeel, kan je deze in een sessie vervangen met een gewenste overtuiging of intentie. Dat allemaal terwijl jij alleen maar heerlijk ligt te ontspannen. 

Na een sessie ervaar je vaak rust in je lijf en het gevoel dat alles goed is. Vertrouwen in jezelf en de toekomst. Het is echt een korte reset van onrust naar ontspanning. 

Ontspannen jezelf zijn community

Ik geef regelmatig yoga nidra sessies online in de gratis community.  Deze groep is er om wat meer met elkaar in contact te zijn. Stel hier je vragen en deel je eigen ideeën over ontspanning. Zo kunnen we van elkaar leren.

Wil je liever eerst een keer zelf Yoga Nidra ervaren, met een koptelefoon in je bed of op de bank? Luister dan gratis naar deze sessie van mij.

Coaching

Heb je behoefte aan iemand die wat langer met je meeloopt langs de zijlijn? Dan kunnen we samen kijken wat passend is voor jou en hier een traject met een aantal sessies van maken. Neem dan contact op met mij via het contactformulier voor het plannen van een kennismakingsgesprek. 

Ervaringen van anderen