Yoga nidra & coaching

Ik geloof dat jij nu al een uniek persoon bent, met jouw eigen talenten, een eigen missie.. Door alle verwachtingen van onszelf of vanuit onze omgeving en door (niet helpende) overtuigingen, weten we alleen vaak niet heel duidelijk wie we nu precies zijn én waar jij nu zo uniek en goed in bent.

Door meer bewust te worden van alle gedachten die door jouw hoofd gaan en die diepgewortelde overtuigingen  die jou klein houden, zet jij de eerste stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarna kun jij vanuit rust en ontspanning ruimte maken voor wat jij graag zou willen en hoe jij zou willen voelen.   

Ik geloof in de krachtige combinatie van Yoga Nidra & coaching omdat je zowel werkt aan het bewust worden van  jouw (niet helpende) gedachten en overtuigingen als dat jij leert om diep te ontspannen. Hierdoor zal  jij  diep van binnen steeds meer op jouw gevoel durven vertrouwen en kun je al die verwachtingen steeds gemakkelijker loslaten.  

You have the potential to make beautiful things, yes you!

Hoe kan ik jou helpen?

1 op 1 coaching

In een persoonlijk coachtraject gaan wij samen aan de slag. Ik ben hier niet om jou te fixen, maar om jou een veilige ruimte te bieden zodat jij jezelf kunt ontwikkelen en groeien. Wat is het resultaat van een samenwerking met mij? 

Dit kun je van mij verwachten:

De gemiddelde duur van een persoonlijk coachtraject is 8 – 10 sessies van 90 minuten. De kosten per losse sessie zijn 65 euro inclusief btw.

Yoga nidra

Yoga Nidra

wat is het ? | persoonlijke nidra reis | live groepssessie

Wat is het?

Yoga nidra is een vorm van een diepe geleide meditatie waarin jij laagje voor laagje naar een dieper bewustzijnsniveau zakt. Het staat ook wel bekend als slaapyoga of transformerende slaap. Door het afwisselen van verschillende technieken zoals ademhaling, visualisatie en hypnose koppel je steeds meer af van de buitenwereld. Het voelt alsof jouw lichaam in slaap is en jouw mind nog steeds wakker en alert.

Dit heeft veel voordelen, omdat jouw lichaam de kans krijgt om in deze rust te herstellen. Jouw zelfherstellende vermogen wordt als het ware volledig aangezet. Hierdoor heeft dit een positief effect op onder andere jouw brein, jouw hormoonhuishouding etc. Daarnaast kun je vanuit deze staat van zijn ook aan de slag met jouw niet helpende overtuigingen. Je kunt als het ware jouw onderbewustzijn herprogrammeren. Je kunt alle niet helpende overtuigingen van een afstandje bekijken in een sessie en deze vervangen met een gewenste overtuiging. Dat allemaal terwijl jij alleen maar heerlijk ligt te ontspannen. 

Na een sessie voel jij je vaak helemaal zen en ervaar je het gevoel dat alles goed is. Vertrouwen in jezelf en de toekomst. Terwijl jij je misschien eerder nog ontzettend druk kon maken om kleine dingen. 

Persoonlijke yoga nidra reis

Ik gebruik yoga nidra in mijn coaching, maar ik bied ook persoonlijke yoga nidra reizen aan. Dit houdt in, dat jij met mij eerst in gesprek gaat over waar jij in de sessie op zou willen focussen en wat jij fijn vindt. Ik geef  jou vervolgens de nidra sessie als een 1 op 1 ervaring van 45 minuten. In het echt, of online. Deze persoonlijke yoga nidra sessie krijg jij vervolgens als mp3 bestand, zodat jij deze nog oneindig kan luisteren. De kosten hiervoor zijn 144 euro inclusief btw. 

 

Live Yoga Nidra sessie 

Ik geef ook wekelijks op woensdagavond yoga nidra sessies online voor een groep. Een enkele sessie kost 9, 50 euro of ga voor een 5 rittenkaart van 40 euro inclusief btw. Gun jij jezelf een oplaadmoment in het midden van de week? 

Wil je liever eerst een keer zelf Yoga Nidra ervaren, met een koptelefoon in je bed of op de bank? Luister dan gratis naar deze sessie van mij.

Yoga nidra

Online training: Ontspannen jezelf zijn

Samen met mijn collega coach Melany Arends heb ik een online training ontwikkeld waarin wij onze expertises hebben gebundeld. Namelijk het ontwikkelen van een krachtige mindset en het creëren van een rustige basis voor jezelf. In de training ga jij ontdekken wat balans is voor jou en wat jij nodig hebt op het gebied van ontspanning, fun en voldoening.

Het is voor veel mensen helemaal niet vanzelfsprekend om stil te staan bij waarom je doet wat je doet. En of je hier wel energie van krijgt of niet? En als iemand aan jou vraag hoe gaat nu het écht met je? Weet jij daar dan het antwoord op?

Het is zo normaal om maar door te gaan op de automatische piloot. Je voelt dat je moe bent, hoofdpijn hebt, spanning in je lijf ervaart en vooral heel onrustig bent. De tijd schiet voorbij zonder dat je er echt van geniet. Je denkt veel na en weet soms niet meer wat nu goed voor je is. Je luistert niet naar je lichaam en gaat over je grenzen heen. Hoe moet je toch alles doen in een week als er maar zo weinig tijd in een dag zit?

De online training: Ontspannen jezelf zijn is een 10 weekse training waarin jij om de week nieuwe opdrachten en doelen krijgt om mee aan de slag te gaan. Elke twee weken ontvang jij een werkboek met opdrachten om jezelf beter te leren kennen, zowel fysiek als mentaal.

Je gaat aan de slag met het leren herkennen van jouw (lichaams)signalen, grenzen en gedrag. Wat moet je allemaal van jezelf? Wat wordt er van je verwacht? Welke gedachten blokkeren jou?

Wat heb jij nodig om goed voor jezelf te zorgen, te genieten en ook nog productief te zijn? Met als doel: meer bewustzijn zodat jij weet wat voor jou werkt.

Als ex ergo- en fysiotherapeut is dit een praktische training geworden, waarin je doelgericht te werk gaat. Daarnaast is het misschien buiten jouw comfortzone met zweverige shit zoals yoga nidra en ontspanningsoefeningen. Juist deze fijne combi zorgt ervoor dat jij meer in contact komt met jouw lichaam en bewust wordt van wat werkt voor jou.

Ervaringen van anderen